Inschrijven

Team 2019

Introductie

Wat is Summerschool NL jeugd?

Veel gestelde vragen

Disclaimer & copyright:

Het is niet toegestaan visueel materiaal van deze site elders online te plaatsen. Visueel materiaal dient enkel en alleen voor privé gebruik gedownload te worden. Personen afgebeeld op visueel materiaal zijn zelf verantwoordelijk voor het verwijderen van geplaatste afbeeldingen indien deze ongewenst elders online verschijnen. Stichting Nationaal Projectmatig Onderwijs niet aansprakelijk gesteld worden voor geleden schade of gevolgen die hechten aan verspreiden van visueel materiaal. Voor bezwaar m.b.t. plaatsing van visueel materiaal op deze site kunt u contact opnemen met: info@accordeonkamp.nl

Contact

Wat is Summerschool NL volwassenen?

Arrangementen & kosten

Call Us

06-53798263

Summerschool NL 2019 Borculo

Sponsor

Programma

Auditieve

Auditieve ontwikkeling


Dit wordt ook wel solfège genoemd, of gehoortraining. We gaan aan de slag om het gehoor te trainen op melodisch, harmonisch en ritmisch gebied. Nuttige vaardigheden voor iedereen die wel eens zou willen improviseren of meer tonen zou willen toevoegen aan eenvoudige stukjes, maar ook goede handvaten voor wie graag uit het hoofd speelt of zou willen spelen. 
Na deze workshop is het mogelijk om gedurende het weekend individuele of groepslessen in te kopen, om in te gaan op de eigen specifieke vragen m.b.t. dit onderwerp. Groepslessen zijn o.v.b. van voldoende deelname per niveau.


Klik hier voor meer informatie

Ontwikkeling

Zondag middag Ellen Zijm

13.30- 15.30 uur | €40,-

Auditieve ontwikkeling

> Maximaal 10 deelnemers

> Instrument vereisten: n.v.t.

> Niveau: Klik hier

> Inschrijven: Klik hier

Zo 28 juli 13.30-15.30

Ellen Zijm

(placeholder)
(placeholder)