Inschrijven

Team 2019

Introductie

Wat is Summerschool NL jeugd?

Veel gestelde vragen

Vacatures

Contact

Wat is Summerschool NL volwassenen?

Arrangementen & kosten

Call Us

06-53798263

Summerschool NL 2019

Zorgvuldig samengesteld team & ontwikkelingspunten

Summerschool NL staat voor kwaliteit. Ieder jaar zien we leerpunten die we meenemen naar de volgende editie. In de samenstelling zal dit keer nauwelijks een verandering plaatsvinden. We hebben ervaren dat dit team een goede krachtformule is.

Leo zet zich in voor orkestwerk en zoekt hierin diepgang. Ellen is onze creatieve geest die op een zeer inspirerende wijze theoretische en historische kennis heel praktisch overdraagt en Annemarieke houd zich bezig met alle ontwikkelingsgerelateerde onderwerpen.


Lieke heeft in 2018 een snuffelstage doorlopen met groot succes. Ze heeft nu een beeld van het kamp en zal in 2019 een actieve didactische stage uitvoeren, waarbij ze met kleine groepjes opdrachten gaat uitvoeren. Cas Bex, trouwe deelnemer is ook op het niveau aangekomen dat hij zich interesseert voor lesgeven en daar meer dan voldoende capaciteiten voor heeft. Lieke en Cas gaan dus gezamenlijk hun didactische stage starten in 2019! Proficiat!

Nina Companje heeft in 2018 een snuffelstage secretarieel doorlopen met succes en wil zich verder ontwikkelen binnen het bestuur. Zij blijft achter de schermen actief en zal stap voor stap meer verantwoordelijkheden krijgen, passend bij haar leeftijd en ervaring.


In 2018 probeerden we al de VOG  (verklaring omtrent gedrag) rond te krijgen. Helaas liet de bureaucratie ons in de steek. Vanaf 2019 zijn alle teamleden, die actief zijn in de jeugdweek, in het bezit van een actuele VOG.

Na enkele kleine incidenten die precies plaatsvonden wanneer de EHBO'er van huis was, is besloten dat Leo en Ellen hun EHBO diploma ook gaan halen! Er zijn dus vanaf 2019  maar liefst 3 EHBO'ers binnen de organisatie. Ellen en Leo: Succes met de opleiding!