Nightschool NL

Speciaal voor iedereen die niet een nachten lang van huis kan,  is er iedere avond een aantrekkelijk programma.

30 juli-5 augustus

Jeugd: 30 juli - 3 augustus

18+: 3 augustus- 6 augustus

Call Us

06-53798263

International program

Summerschool NL 2018

Wat is Nightschool NL ?

Inschrijven

Docenten team

Vacatures

Contact

Introductie

Wat is Summerschool NL jeugd?

Veel gestelde vragen

Wat is Summerschool NL volwassenen?

Team Summerschool NL:

Team Summerschool is geheel vernieuwd. Ellen brengt een frisse wind het kamp in en zal haar kennis op energieke wijze delen met de groep.


De gewenste samenstelling van het team:

     •     Ellen Zijm: Uitvoerend musicus en docent

     •     Leo van Lierop: Ha Fa Bra Dirigent

     •     Annemarieke van der Ploeg:  Docent en pedagoog

     •     Lieke Op  't Roodt: Stagiaire, Student Fontys conservatorium Tilburg

     •     Vacature Stagiaire:  Maatschappelijke of pedagogische opleiding


In het zomerkamp zien we graag stagiaires. De jonge vakkrachten in opleiding hebben een goede aansluiting met de jeugd en kunnen zowel organisatorisch als vakgericht waardevolle ervaring opdoen, die ze in de toekomst kunnen toepassen in hun eigen beroepspraktijk. Annemarieke heeft haar 1e graad lesbevoegdheid en kan de studenten vakkundig begeleiden indien dat nodig is voor schoolopdrachten.


Wil jij deel uitmaken van het team? Klik dan naar vacatures voor meer informatieHieronder een korte kennismaking met het  docenten team:

Annemarieke van der Ploeg

Het was 2007 toen Annemarieke voor het eerst een accordeonkamp wilde starten. Het lukte. Er waren slechts enkele deelnemers, maar het ging door. Een jaar later was het kamp verdubbeld. Inmiddels is het 2018. Met een sabatical van 2 jaar zet Annemarieke samen met de steun van diverse partijen dit jaar het 10e kamp neer.

De drive om te organiseren is groot en ze zet zich in om idereen een onvergetelijke week te bezorgen. Dit jaar staat Annemarieke weer volledig voor de groep. De lessen gaan over effectief oefenen, houding & beweging, vaardigheidstraining en instrumentcontrole.

Ellen Zijm  

In het dagelijks leven is Ellen uitvoerend druk bezig met haar duo's Saxyon (www.saxyon.com) en De Thuiskomst (www.dethuiskomst.nl) . Daarnaast speelt ze regelmatig met klassieke koren  en dirigeert  bij Animato Hengelo (accordeonvereniging). Naast al deze bezigheden is er ook nog ruimte om les te geven aan de muziekschool Oost-Gelderland. 


Tijdens deze zomer wil Ellen veel aandacht besteden aan de toonvorming. Hoe krijg je solo of met een heel orkest een mooie klank? Verder zoekt ze samen met de deelnemers de extremen op om van die noten op papier een spannend en interessant muziekstuk te maken. Muzikale verhalen maken en "vertellen" met de accordeon, dat is de uitdaging!

Leo van Lierop

Dirigent in hart en nieren, het werken met een grote groep en de perfecte klank nastreven is Leo op het lijf geschreven. Hij gaat de groep intens laten samenspelen en diepgang zoeken in gezamenlijke klank.


Bekijk het filmpje om Leo in actie te zien voor Apolli '77 .

Kijk voor het nightschool team op deze pagina

Docenten

Stagiaires

Lieke op't Roodt  

Lieke studeerd in Tilburg aan het Fontys Conservarorium bij Pieternel Berkens en Renée Bekkers. Ze is uitvoerend zeer actief, speelt samen met orkesten en is bijzonder leergierig! Zo volgde ze in december 2017 nog een masterclass bij Geir Draugsvoll en greep ze maart j.l. nog haar kans om een lange les te volgen bij Hanzhi Wang, waarne ze in het voorprogramma van Hanzhi Wang haar concert een geweldige uitvoering neerzette van Semionov zijn laatste compositie.

Op de vraag of ze wilde stagelopen in Summerschool NL hoefde ze niet lang na te denken! Entousiast greep ze haar kans.


Lieke zal in de jeugdweek korte lessen geven onder coaching van het team. In het weekend kan ze deelnemers individueel in en kleine groepen ondersteunen waar nodig en mag ze genieten van de masterclasses.  

Vacature stagiaire maatschappelijke opleidingen

Klik naar vacatures om hier meer over te lezen.

Gastdocenten Nightschool

SUMMERSCHOOL NL

Site: www.SummerschoolNL.info, Mail: info@accordeonkamp.nl , Telefoon: 06 53 79 82 63

Secretariaat: Annemarieke van der Ploeg, Smitjan 10, 7475 DK Markelo (let op! niet de leslocatie!)

Beleidsmatige informatie