Team Summerschool NL:

Team Summerschool is geheel vernieuwd. Ellen brengt een frisse wind het kamp in en zal haar kennis op energieke wijze delen met de groep. We zijn in overleg met een derde docent, die minstens zo fanatiek met zijn vak bezig is. Wanneer alles rond is zal hier ook meer over hem te vinden zijn.


De gewenste samenstelling van het team:

     •     Ellen Zijm Uitvoerend musicus en docent

     •     Leo van Lierop Ha Fa Bra Dirigent

     •     Annemarieke van der Ploeg Docent en pedagoog

     •     Vacature Stagiaire:  maatschappelijke of pedagogische opleiding

     •     Vacature stagiaire docerend musicus


In het zomerkamp zien we graag stagiaires. De jonge vakkrachten in opleiding hebben een goede aansluiting met de jeugd en kunnen zowel organisatorisch als vakgericht waardevolle ervaring opdoen, die ze in de toekomst kunnen toepassen in hun eigen beroepspraktijk. Annemarieke heeft haar 1e graad lesbevoegdheid en kan de studenten vakkundig begeleiden indien dat nodig is voor schoolopdrachten.


Wil jij deel uitmaken van het team? Klik dan naar vacatures voor meer informatieHieronder een korte kennismaking met het  docenten team:

Annemarieke van der Ploeg

Het was 2007 toen Annemarieke voor het eerst een accordeonkamp wilde starten. Het lukte. Er waren slechts enkele deelnemers, maar het ging door. Een jaar later was het kamp verdubbeld. Inmiddels is het 2018. Met een sabatical van 2 jaar zet Annemarieke samen met de steun van diverse partijen dit jaar het 10e kamp neer.

De drive om te organiseren is groot en ze zet zich in om idereen een onvergetelijke week te bezorgen. Dit jaar staat Annemarieke weer volledig voor de groep. De lessen gaan over effectief oefenen, houding & beweging, vaardigheidstraining en instrumentcontrole.

SUMMERSCHOOL NL

Site: www.SummerschoolNL.info, Mail: info@accordeonkamp.nl , Telefoon: 06 53 79 82 63

Secretariaat: Annemarieke van der Ploeg, Smitjan 10, 7475 DK Markelo (let op! niet de leslocatie!)

Algemene voorwaarden

Wat is Nightschool NL?

Praktische Informatie

Inschrijven

Docenten team

Vacatures

Contact

Introductie

Wat is Summerschool NL?

Summerschool NL 2018

NIEUW!

Dit jaar ook voor HaFaBra instrumentalisten onder de jeugd!

Nightschool NL

Speciaal voor iedereen die niet een nachten lang van huis kan,  is er iedere avond een aantrekkelijk programma.

30 juli-4 augustus

Jeugd: 30 juli - 3 augustus

18+: 3 augustus- 6 augustus

Veel gestelde vragen

Ellen Zijm

In het dagelijks leven is Ellen uitvoerend druk bezig met haar duo's Saxyon (www.saxyon.com) en De Thuiskomst (www.dethuiskomst.nl) . Daarnaast speelt ze regelmatig met klassieke koren  en dirigeert  bij Animato Hengelo (accordeonvereniging). Naast al deze bezigheden is er ook nog ruimte om les te geven aan de muziekschool Oost-Gelderland. 


Tijdens deze zomer wil Ellen veel aandacht besteden aan de toonvorming. Hoe krijg je solo of met een heel orkest een mooie klank? Verder zoekt ze samen met de deelnemers de extremen op om van die noten op papier een spannend en interessant muziekstuk te maken. Muzikale verhalen maken en "vertellen" met de accordeon, dat is de uitdaging!

Leo van Lierop

Dirigent in hart en nieren, het werken met een grote groep en de perfecte klank nastreven is Leo op het lijf geschreven. Hij gaat de groep intens laten samenspelen en diepgang zoeken in gezamenlijke klank.

(placeholder)