Inschrijven

Team 2019

Introductie

Wat is Summerschool NL jeugd?

Veel gestelde vragen

Disclaimer & copyright:

Het is niet toegestaan visueel materiaal van deze site elders online te plaatsen. Visueel materiaal dient enkel en alleen voor privé gebruik gedownload te worden. Personen afgebeeld op visueel materiaal zijn zelf verantwoordelijk voor het verwijderen van geplaatste afbeeldingen indien deze ongewenst elders online verschijnen. Stichting Nationaal Projectmatig Onderwijs niet aansprakelijk gesteld worden voor geleden schade of gevolgen die hechten aan verspreiden van visueel materiaal. Voor bezwaar m.b.t. plaatsing van visueel materiaal op deze site kunt u contact opnemen met: info@accordeonkamp.nl

Contact

Wat is Summerschool NL volwassenen?

Arrangementen & kosten

Call Us

06-53798263

Summerschool NL 2019 Borculo

Sponsor

Programma

Individuele lessen

Individuele lessen


Het is mogelijk om tijdens de week of het weekend individuele lessen af te nemen. Hiervoor worden individuele afspraken gemaakt waarbij we rekening houden met de workshops waar de leerling aan deelneemt.

De individuele lessen zijn dit jaar niet openbaar.


Kosten:

Gastdocent:   €50,- per 30 min.

Team:            €40,- per 30 min.  

Stagiaires:     €30,- per 30 min.


Op het inschrijfformulier:


➤ Noteer het lesgeld bij 'Overig volgens afspraak'

➤ Noteer in het laatste vakje: 'Overige bijzonderheden': Individuele les +[Naam docent]

Op afspraak

Ellen Zijm

Annemarieke van der Ploeg

Lieke Op 't Roodt

Cas Bex

Gastdocent

(placeholder)
(placeholder)

Cas Bex

Cas legt in zijn lessen de nadruk op het overwinnen van technische moeilijkheden. Dit zijn vaak de minder leuke delen van het leerproces. Ze kunnen dus best zo efficiënt mogelijk aangepakt worden, zodat je snel kan beginnen met muziek maken.Een goede balgvoering vinden is vaak niet evident en brengt regelmatig technische problemen met zich mee. Tot slot een basis aan harmonieleer, dit laat toe om veel muziek op gehoor mee te spelen zonder al te veel moeite, en al bekende thema’s op te leuken.

(placeholder)

Lieke Op 't Roodt

"Wanneer ik zelf studeer, ligt mijn nadruk in eerste instantie op de technische moeilijkheden.  De juiste vingerzetting is voor iedereen anders, en hier wil ik graag met mijn leerlingen naar zoeken. Als dit in orde is heb je de ruimte om mooi muziek te maken.


Daarnaast vind ik het zelf zeer leerrijk om verschillende opnames te beluisteren. Dit maakt het muzikale referentiekader groter."

(placeholder)
(placeholder)

Ellen Zijm

Meer informatie beschikbaar vanaf nieuwsbrief Maart

Klik hier voor docent pagina

Annemarieke v.d. Ploeg

Meer informatie beschikbaar vanaf nieuwsbrief April

Klik hier voor docentpagina