Inschrijven

Team 2019

Introductie

Wat is Summerschool NL jeugd?

Veel gestelde vragen

Disclaimer & copyright:

Het is niet toegestaan visueel materiaal van deze site elders online te plaatsen. Visueel materiaal dient enkel en alleen voor privé gebruik gedownload te worden. Personen afgebeeld op visueel materiaal zijn zelf verantwoordelijk voor het verwijderen van geplaatste afbeeldingen indien deze ongewenst elders online verschijnen. Stichting Nationaal Projectmatig Onderwijs niet aansprakelijk gesteld worden voor geleden schade of gevolgen die hechten aan verspreiden van visueel materiaal. Voor bezwaar m.b.t. plaatsing van visueel materiaal op deze site kunt u contact opnemen met: info@accordeonkamp.nl

Contact

Wat is Summerschool NL volwassenen?

Arrangementen & kosten

Call Us

06-53798263

Summerschool NL 2019 Borculo

Sponsor

Programma

Methodisch Starten

Methodisch starten op knopaccordeon


Start je met knopaccordeon, dan komt er veel op je af.

Ik hoor veel verhalen van ervaren accordeonisten die afhaken door

frustratie. Dit ontstaat m.i. door een groot verwachtingspatroon

(weten hoe makkelijk alles op klavier gaat) i.c.m. een schaarse

methodische aanpak op knoppen (voor de leeuwen gegooid worden).


Geef jij les aan overstappers, wil je misschien overstappen of zit je er midden in? Kom dan naar deze workshop. Je krijgt inzicht in een mogelijke route naar knopaccordeon die voor actieve muzikanten zijn dienst heeft bewezen en voor absolute starters in een iets ander werktempo ook goed bruikbaar is.

Het gebruik van werkvormen, inzicht in persoonlijke ontwikkeling op volwassen leeftijd en bewustwording van valkuilen worden naast het te gebruiken materiaal ook uitgebreid behandeld.

We gaan met name aan de slag vanuit een lezing, met werkopdrachten op papier en wellicht voor enkelen een praktijklesje. Dit is afhankelijk van de deelnemende doelgroep.


Na deze workshop is het mogelijk om gedurende het weekend individuele of groepslessen in te kopen, om in te gaan op de eigen specifieke vragen m.b.t. dit onderwerp. Groepslessen zijn o.v.b. van voldoende deelname per niveau.

Klik hier voor meer informatie

op Knopaccordeon

Vrijdagavond Annemarieke...

19.30- 22.00 uur  | €40,-

Methodisch starten op knop...

> Maximaal 10 deelnemers

> Niveau: Klik hier +Docenten

> Inschrijven: Klik hier

Vr 26 juli 19.30-22.00

Annemarieke van der Ploeg

(placeholder)
(placeholder)