Inschrijven

Team 2019

Introductie

Wat is Summerschool NL jeugd?

Veel gestelde vragen

Disclaimer & copyright:

Het is niet toegestaan visueel materiaal van deze site elders online te plaatsen. Visueel materiaal dient enkel en alleen voor privé gebruik gedownload te worden. Personen afgebeeld op visueel materiaal zijn zelf verantwoordelijk voor het verwijderen van geplaatste afbeeldingen indien deze ongewenst elders online verschijnen. Stichting Nationaal Projectmatig Onderwijs niet aansprakelijk gesteld worden voor geleden schade of gevolgen die hechten aan verspreiden van visueel materiaal. Voor bezwaar m.b.t. plaatsing van visueel materiaal op deze site kunt u contact opnemen met: info@accordeonkamp.nl

Contact

Wat is Summerschool NL volwassenen?

Arrangementen & kosten

Call Us

06-53798263

Summerschool NL 2019 Borculo

Sponsor

Programma

Orkestklank

Orkestklank


Verdieping in jouw functie binnen het orkest, muziekstijlen, uitvoeringspraktijk en samenwerking met je medespelers en de dirigent.

Er komt veel kijken bij orkest spel. Samenspelen is niet alleen heel gezellig en een genot om mee bezig te zijn, maar ook buitengewoon zinvol om nieuwe vaardigheden en kennis op te doen.


Het accordeon is als orkestinstrument een curiositeit. In de wereld van de accordeonorkestmuziek zijn er veel onderwerpen die vragen om verdieping. Accordeons van verschillend pluimage kunnen onderling enorm van elkaar verschillen; kleuren van verschillende registers mengen met elkaar, of totaal niet. Hoe klinkt een accordeonorkest met instrumenten van hetzelfde merk? Of verschillende merken door elkaar?  Het is interessant om te zien hoe componisten met die wetenschap zijn omgegaan in de loop der jaren.
(placeholder)

Zaterdag, Zondag & Maandag* Leo van Lierop  Orkestklank

10.30- 12.30 uur & 15.30-17.30  | €150,-

> Maximaal 25 deelnemers                          > Bladmuziek vooraf online beschikbaar

> Instrument vereisten: min. 37 toetsen      > Niveau: Klik hier

> Voorkeur registers Klik hier                                                              *Maandag slechts 1 lesblok

Za 27, Zo 28, (Ma) 29 jul.

10.30-12.30 & 15.30-17.30

Leo van Lierop

(placeholder)