Inschrijven

Team 2019

Introductie

Wat is Summerschool NL jeugd?

Veel gestelde vragen

Disclaimer & copyright:

Het is niet toegestaan visueel materiaal van deze site elders online te plaatsen. Visueel materiaal dient enkel en alleen voor privé gebruik gedownload te worden. Personen afgebeeld op visueel materiaal zijn zelf verantwoordelijk voor het verwijderen van geplaatste afbeeldingen indien deze ongewenst elders online verschijnen. Stichting Nationaal Projectmatig Onderwijs niet aansprakelijk gesteld worden voor geleden schade of gevolgen die hechten aan verspreiden van visueel materiaal. Voor bezwaar m.b.t. plaatsing van visueel materiaal op deze site kunt u contact opnemen met: info@accordeonkamp.nl

Contact

Wat is Summerschool NL volwassenen?

Arrangementen & kosten

Call Us

06-53798263

Summerschool NL 2019 Borculo

Sponsor

Programma

Vaardigheid

Vaardigheid

Een goede start van de oefensessie is het halve werk. Daarom is het belangrijk dat je voldoende handvaten hebt om deze start vorm te geven. Tijdens de dagelijkse vaardigheidssessies krijg je een schatkist met oefeningen mee naar huis. Ook leer je hoe een effectief programma afgestemd op jouw behoeften gemaakt moet worden. Zo kan je na deze workshops effectief aan de slag met je motorische ontwikkeling.


Na deze workshop is het mogelijk om gedurende het weekend individuele of groepslessen in te kopen, om in te gaan op de eigen specifieke vragen m.b.t. dit onderwerp. Groepslessen zijn o.v.b. van voldoende deelname per niveau.


Klik hier voor meer informatie

Za-Zo-Ma

Zaterdag, zondag & maandag

9.30- 10.30 uur | €40,-

Vaardigheid (Annemarieke...)

> Maximaal 15 deelnemers

> 3x 45 min. incl studieplan

> Niveau: klik hier

> Inschrijven: Klik hier

Dagelijks: 9.30-10.30

Annemarieke van der Ploeg

(placeholder)
(placeholder)